AR-NE exista! – 13 octombrie 2010 – Boston MA


Dragi membri ai comunitatii romanesti din zona Boston si New England,

In decursul ultimelor luni, Boston Romanian Professionals (BRP) a avut placerea sa va invite la multiple activitati sociale si profesionale (seminarii informationale pe teme de imigratie, gestionarea finantelor personale, speed-networking, vizionarea finalei CM de Fotbal, alte intalniri la picnic sau la “o bere”, etc.). Entuziasmul participantilor si multimea de idei care ne-au fost impartasite la aceste activitati ne confirma ca suntem pe drumul cel bun, si ne stimuleaza sa dezvoltam organizatia noastra pentru a raspunde chiar si mai bine la cerintele comunitatii romanesti din zona.

Suntem bucurosi sa va anuntam ca in perioada curenta inregistram grupul nostru ca o noua organizatie non-profit in statul Massachusetts, constituita ca asociatie de membri, sub denumirea Asociatia Romanilor din New England (AR-NE).


In viziunea noastra, AR-NE va fi o platforma de promovare a prezentelor si initiativelor romanesti din zona mai larga din jurul Bostonului (New England), un instrument care va pune in miscare energia si creativitatea membrilor comunitatii romanesti de aici.

Va rugam sa vizitati www.AR-NE.org pentru a afla mai multe detalii privind motivatia, obiectivele, structura AR-NE, precum si despre activitatile organizate pana la sfarsitul anului.

AR-NE va duce inainte traditia evenimentelor profesionale initiate sub egida BRP si va raspunde sugestiilor primite din partea dumneavoastra, extinzandu-si paleta de activitati si in alte domenii. Pe langa voluntarii din fosta echipa BRP, speram sa atragem sprijinul mai multor persoane si organizatii romanesti, care vor dori sa se implice in proiectele AR-NE. Speram sa puteti participa in numar cat mai mare la intalnirea pe care o planuim sambata – 4 decembrie 2010, in care vom gazdui un Targ al Organizatiilor Romanesti din New England, vom prezenta in direct proiectele noastre trecute si viitoare, si vom facilita implicarea intregii comunitati in AR-NE prin inscrierea ca membri, votarea unui consiliu de administratie, si oferirea de ajutor fie financiar, fie ca si voluntari.

Speram ca acest inceput va fi de bun augur pentru comunitatea noastra, si ca Asociatia Romanilor din New England se va bucura de sprijinul dumneavoastra.
Va asteptam cu drag la AR-NE,
Aceeasi echipa de voluntari de la BRP, acum AR-NE.

Nota:
Emblema grupului a fost realizata si pusa la dispozitia noastra de catre Raluca Grigoriu, careia ii multumim foarte mult pentru ajutorul acordat