Irina si Adrian Constantin au prezentat „Realitatea imobiliara a perioadei 2010-2011 din zona Boston” – 18 octombrie 2010 – Charlestown MA


Asociatia Romanilor din New England (AR-NE, fosta BRP, Boston Romanian Professionals)  a gazduit seminarul oferit gratuit de Irina Constantin si Adrian Constantin pe tema evolutiei domeniului imobiliar din zona Boston, luni 18 octombrie in Charlestown MA.

Aceasta este a treia activitate prin care incercam sa raspundem sugestiilor primite din partea comunitatii, cu sprijinul oferit de specialisti romani din zona. Prima prezentare a fost sustinuta in luna august de catre Razvan Mirica, pe teme de administrare financiara personala – “Oportunitatea conversiei catre pensii ROTH IRA doar in anul 2010”. A doua prezentare a fost oferita in luna septembrie de Av. Dana Bucin, pe tema “Imigratia in SUA”, cuprinzand o trecere in revista a intregii game de vize de imigrare cu sponsorizare din partea familiei sau prin locul de munca, precum si problematica si strategiile corespunzatoare. Membrii comunitatii romanesti care au audiat aceste prezentari au sugerat in fisele de evaluare completate ulterior, si organizarea unei discutii pe tema tranzactiilor imobiliare in zona Bostonului.

Seminarul din 18 octombrie s-a desfasurat in limba romana, sub forma unei prezentari intitulata „Realitatea imobiliara a perioadei 2010-2011 din zona Boston”, urmata de o discutie libera cu concursul audientei. Oaspetii nostri au fost doamna Irina Constantin, si fiul ei Adrian Constantin, agenti imobiliari la Boston Homes Realty.

Irina Constantin este absolventa a Academiei de Studii Economice din Bucuresti. In completarea carierei profesionale din Romania, Irina a acumulat opt ani de experienta pe piata imobiliara din Massachusetts, unde a reprezentat cu succes atat vanzatori, cat si cumparatori, in tranzactii  de vanzare/cumparare din zona Boston, Brookline si Cambridge.  

Adrian Constantin lucreaza in cadrul aceleiasi agentii imobiliare, si este specializat in inchirieri rezidentiale. Adrian a absolvit Suffolk University (the Sawyer School of Management), acumuland experienta nu doar in domeniul imobiliar, ci si ca analist si consilier financiar.  Profilurile detaliate ale prezentatorilor pot fi consultate pe Linkedin.com, la adresele: www.linkedin.com/in/constirina si www.linkedin.com/pub/adrian-constantin/13/377/651.

Le multumim foarte mult prezentatorilor pentru ca au oferit acest seminar, foarte apreciat de catre participantii din audienta.

De asemenea, le multumim si participantilor pentru prezenta, si pentru ca ne-au impartasit  opiniile si sugestiile lor in fisele de evaluare de la sfarsitul activitatii.

Va asteptam cu drag la urmatoarele activitati AR-NE,Echipa AR-NE, Info@AR-NE.org

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *