Reteta unui CV / Resume eficient – sumar – 13 aprilie 2011 – Newton MA

AR-NE a organizat miercuri 13 aprilie 2011 o discutie (panel) avand ca subiect “CV-ul si relatiile profesionale”. Discutiile au avut loc la Newton Community Service Center in Newton MA.

Au fost abordate probleme legate de structura standard a unui curriculum vitae / resume, intrebari si raspunsuri cheie in cursul unui interviu pentru o slujba, si crearea unei retele de relatii profesionale.

Intalnirea a fost structurata ca o discutie de tip ‘panel’, sustinuta de membre ale comunitatii cu experienta directa in procesul de angajare in diverse domenii de activitate. La sfarsitul activitatii au avut loc si dialoguri directe, in particular, intre participanti si invitatele de la masa rotunda, inclusiv pe marginea CV-urilor aduse la fata locului pentru critica. Fisele de evaluare completate de fiecare dintre participanti sugereaza ca aceasta activitate a fost oportuna, utila, si de interes. Succesul activitatii a fost asigurat prin bunavointa invitatelor noastre, carora le adresam multe multumiri:

Din pacate, invitata noastra Penelope Anderson a fost nevoita sa contramandeze participarea cu putin timp inainte de eveniment. Totusi, ea a pus la dispozitia participantilor cateva idei principale si sfaturi, care au fost apreciate de cei prezenti. Penny, multe multumiri !

Activitatea s-a desfasurat in limba engleza, intrarea fiind libera. Donatiile facute de unii dintre participanti au fost primite cu recunostinta, pentru sustinerea altor activitati similare in viitor. Inca o data, adresam multe multumiri sponsorilor AR-NE, al caror sprijin face posibila organizarea de astfel de evenimente.

Coordonatoarea voluntara a proiectului a fost Lorelei Stoica, asistata de catre voluntarii Liliana Onita-Lenco si Alexandru Lefter.