Decoding Dacia – Romania’s Lost Legacy ( Film documentar ) – 15 noiembrie 2012 – Fisher College, Boston MA

DECODING DACIA TRAILER from Kogainon Films on Vimeo.

CAND: Joi, 15 noiembrie, 6:30pm
UNDE: Fisher College, 1 Arlington St, Boston MA (intersectia strazilor Arlington si Beacon) – Parcarea pentru public (cu plata) este la garajul parcului Boston Common (P pe harta de mai jos).
RSVP: Faceci click aici sa va reservati locul (intrare gratuita).

Pe data de 15 noiembrie 2012 va invitam la lansarea filmului documentar “Decoding Dacia: Romania’s Lost Legacy” produs de Kogainon Films (Boston/Bucuresti). Evenimentul va avea loc la ora 6:30 PM (filmul incepe la 7:00PM) la Fisher College (1 Arlington Street, la intersectia straziilor Arlington si Beacon in Boston). Parcarea pentru public (cu plata) este la garajul parcului Boston Common (P pe harta de mai jos).

Filmul explora mostenirea lasata de Regatul Dac din trecut si pana in present prin prisma invaziei si cuceririi romane dintre anii 101 si 106 AD. Tot materialul este original. O caracteristica speciala a filmului este reconstructia digitala 3D
extem de detaliata a cetatilor Sarmizegetusa si Blidaru, a podului roman de peste Dunare, a Formului Traian si a Columnei lui Traian. De asemenea trebuie remarcat si opera cunoscutului artist Radu Oltean care a produs ilustratiile
originale a luptelor dintre daci si romani.

Filmarile documentare originale au fost lansate in 2011 de catre Nicholas Dimancescu, fiul Dl. Dan Dimancescu, Consulul Onorific al Romaniei in Boston, si terminat ulterior de familia si colegii acestuia.