Alegeri AR-NE – 14 – 25 Decembrie, 2012

[18 Dec 2012: Membrii AR-NE pot VOTA AICI folosind parola de acces, anuntata prin email]

Asociatia Romanilor din New England este o organizatie recunoscuta de IRS ca „501(c)3 tax-exempt non-profit”, care functioneaza prin implicarea entuziasta a voluntarilor, si cu sprijinul membrilor, al donatorilor si sponsorilor nostri.

Cei 9 consilieri voluntari din al doilea Consiliu de Administrare (Board of Directors – BOD) isi incheie mandatul curand, iar AR-NE isi invita membrii sa participe la urmatoarele alegeri in oricare dintre modalitatile urmatoare:

  • Servind ca voluntari in Consiliul de Administrare (Board of Directors – BOD) pentru urmatorul mandat (3 ani)
  • Facand nominalizari pentru pozitia de consilier AR-NE
  • Servind ca voluntari in echipa de organizare a alegerilor

Intrucat doar membrii pot participa in alegerile pentru Consiliul de Administrare (BOD), invitam pe cat mai multi dintre dvs sa deveniti membri AR-NE. O doza moderata de timp disponibil (cateva ore pe saptamana), entuziasm si spirit de initiativa sunt ingredientele cele mai utile participarii in viitorul AR-NE. Voluntarii din echipa curenta, majoritatea dintre ei fiind fondatorii AR-NE, le stau la dispozitie celor interesati sa afle mai multe detalii. In plus, reamintim ca sedintele lunare sunt deschise membrilor AR-NE, care sunt invitati sa participe.

Etapele alegerilor pentru Consiliul de Administrare AR-NE:

  • Strangerea nominalizarilor din partea membrilor AR-NE – pana pe 9 Decembrie 2012
  • Consultarea de catre AR-NE a persoanelor nominalizate, pentru a le obtine acordul de a candida in alegeri; distribuirea buletinelor de vot (sau echivalentul lor electronic) catre fiecare membru AR-NE – pana pe 14 Decembrie 2012
  • Alegerea propriu-zisa a celor 9 consilieri si anuntarea rezultatelor – pana pe 25 Decembrie 2012
  • Tranzitia catre noul consiliu si prima intrunire a consiliului nou ales, pentru desemnarea functiilor executive (presedinte, secretar si trezorier) – pana pe 14 Ianuarie 2013.

Va asteptam cu interes intrebarile, si speram ca alegerile pe care le organizam se vor bucura de implicarea cat mai multor membri din comunitate. Va rugam sa ne contactati cu sugestiile si propunerile dvs la adresa INFO@AR-NE.org

Cu cele mai bune ganduri,
Echipa de voluntari AR-NE.