Din tinutul dorurilor – Plaiurile Dornelor : Arlington MA, 20 aprilie 2019

Sambata 20 aprilie, 6:30 – 9:30 PM
Arlington Masonic Temple, 19 Academy Street, Arlington, MA 02476
Bilete – Eventbrite – $25

Ansamblul de muzică și dansuri românești – Plaiul Dornelor – se întoarce in SUA într-un turneu la invitația acelorași gazde primitoare: Folk Art Center of New England. Pe data de 20 aprilie ei vor oferi comunității românești un spectacol de muzica și dansuri din Bucovina lor natala dar și din alte 7 zone etnografice ale României.

Sunteți invitați să participați nu numai ca spectatori, dar ca și la master classes oferite de dansatori celor mai curajoși dintre dumneavoastră. Copiii au o sesiune speciala. Locurile sunt limitate, procurați-va bilete din timp (Eventbrite), sa nu rămâneți fără!

Creat in 1977 de Gavril Mureșan, ansamblul este condus astăzi de Vasile Moroșan și Dorin Pardau, instrumentiști și coregrafi ai multor generații de copii, cu care au obținut aplauze și admirația audientei.

Promovarea folclorului autentic, in cea mai fericita combinație de muzica, dans și costum popular a depășit interesul publicului din Romania, ba chiar și a comunităților romanești din Europa sau SUA. Prezenți la festivaluri folclorice din toată lumea (Turcia, Elveția, Franța, Polonia, Ungaria, Ucraina, Germania, Italia, Republica Moldova și in New England) și-au câștigat pe lângă premii și mulți prieteni din toate aceste zone.

Vă așteptăm pe 20 aprilie cu pâine și sare la o seara de joc și voie buna. Puneți-vă straie de sărbătoare, opincile săltărețe și aduceți copii la întâlnirea cu Romania.

Pana atunci stați cu ochii pe noi pentru noutăți pe pagina noastră de Facebook.