Sondaj: Urmatoarea seara de film romanesc?

Prima seara de film romanesc organizata de AR-NE a fost foarte apreciata de cei prezenti. Evenimentul a fost organizat in 29 martie 2011, la Biblioteca Publica din Cambridge, in colaborare cu noul nostru partener media E-Media. Va cerem sprijinul pentru selectarea urmatorului film pe care sa il vizionam impreuna in curand.

Prin amabilitatea E-Media, primii 14 copii inscrisi si prezenti la filmul din 29 martie au primit si un mic cadou. De asemenea, printr-o tragere la sorti au fost acordate ca si premii DVD-uri cu filmele „Maria, Mirabela”, „Amintiri din copilarie”, precum si CD-uri cu muzica din filmele „Maria, Mirabela” si „Veronica”.

Va rugam sa ne ajutati la selectarea urmatorului film pe care sa il proiectam in a doua parte a anului 2011 la Biblioteca Publica din Cambridge. Daca doriti sa sugerati alte titluri, va rugam sa aveti in atentie ca putem oferi doar filme din lista partenerului nostru E-Media, preferabil din acelea care au si traducere in limba engleza („Subtitrare: Engleza”).

Va multumim pentru votul dvs, si va asteptam cu drag la urmatoarea seara de film romanesc, pe care o vom anunta curand.

Echipa de voluntari AR-NE.

––––––
Pentru mai multe detalii despre fiecare dintre propuneri, faceti click pe imaginea respectiva. Pentru votul dvs, completati acest SONDAJ SIMPLU.