Picnicul de Ziua Mamei a fost un succes. 8 mai 2011 – Arnold Arboretum MA

In colaborare cu grupurile Romani in Boston de pe Facebook si Romanian Moms de pe Yahoo, am co-organizat un picnic romanesc in dupa amiaza zilei de duminica, 8 mai 2011, in parcul Arnold Arboretum.

Din 1872, Arnold Arboretum este deopotriva baza de cercetare, gradina botanica, muzeu al Universitatii Harvard dar si parc pentru publicul larg din Boston. Parcul adaposteste in cele peste 100 hectare ale sale, o colectie de 15000 plante extrem de diverse si spectaculoase. Dintre toate acestea, doar liliacul se bucura o data pe an de o sarbatoare speciala (Lilac Sunday), zi in care parcul este deschis publicului si se pot organiza picnicuri si activitati diverse.

Vremea cam capricioasa nu ne-a oprit sa ne intalnim la fel ca anul trecut, iar florile si compania prietenilor mai vechi sau mai noi au fost o recompensa pe masura. Ne-am bucurat de bucate alese, discutii vesele sau serioase, copii jucausi, totul chiar sub un mesteacan din Carpati, in miresmele miilor de flori de liliac.

La picnic au fost prezenti si voluntari care au inscris donatori de maduva osoasa pentru Mihaela Serban si au recoltat esantioane de ADN. Multe multumiri acelora care s-au inscris! Inscrierea de donori pentru Mihaela continua la www.match4mihaela.org.

Le multumim tuturor participantilor si speram ca mai multa lume sa ni se alature la acest eveniment anul viitor sau la alte evenimente AR-NE planificate pentru anul acesta.