Irina Muresanu with New Philharmonia Orchestra – May 19 and 20, 2018 – Newton MA

In onoarea directorului fondator al New Philharmonia Orchestra, Ronald Knudsen (1932-2015), un veteran violonist al BSO, orchestra coninua sa dedice concertul de primavara memoriei sale si sa prezinte unul dintre marile concerte de vioara. Anul acesta nu este o exceptie. Sunteti invitati la ultimul concert al stagiunii orchestei New Philharmonia, un „All Beethoven” concert dirijat de Jorge Soto – dirijor invitat, la First Baptist Church in Newton Center sambata pe 19 mai la ora 8 pm si duminica, 20 may la 3 pm. Beethoven a revolutionat muzica – muzica sa inspirata vorbeste de la sine.

Minunata si talentata violonista romana Irina Muresanu se va alatura orchestei New Philharmonia ca solista in marele concert de vioara de Beethoven. Irina s-a remarcat „nu doar ca un virtuos, dar si ca un artist”. Programul concertului mai cuprinde uvertura „Sfintirea casei” si magnifica simphonie nr. 7.

Pretul biletelor incepe la $37. Studentii si pensionarii beneficiaza de reduceri. Pentru mai multe informatii: www.newphil.org.

Discount exclusiv pentru Asociatia Romanilor in New England – folositi codul ARNE la checkout si econimisiti 20% din pretul biletelor. Oferta valabila doar online pana cu 6 ore inainte de concert.

Pentru intrebari sunati la 617-527-9717 sau email: boxoffice@newphil.org

17-18 Classics III Poster 21