Picnic in Duminica Liliacului – Arnold Arboretum, Boston MA – 13 mai 2018

Picture0003 A opta chemare la picnic romanesc in Duminica Liliacului.
Dragi prieteni va asteptam la inca o intalnire cu primavara in Gradina botanica a Universitatii Harvard-Arnold Arboretum!
In aceasta gradina botanica intinsa pe 281 de acri, doar in aceasta zi speciala. o duminica din an dedicata exclusiv liliacului, vizitatorii se pot bucura de o plimbare in parc si un pranz la iarba verde.
Asociatia Romanilor din New England impreuna cu Romani in Boston US, Educational Enrichment Romanian Children, Castelul copiilor, Rhythmic Dreams, va invita sa va aduceti cosuletele de picnic pe Bussey Hill Road, in inima colectiei de lilac, unde steagul romanesc va fi arborat pe „Carpathian Birch”, ca in fiecare an.
De 110 ani, cu 369 de arbusti, colectia de liliac plasata printre cele mai valoroase din America de Nord, ne promite si in acest an un spectacol cu o explozie de culori si o diversitate de miresme.
Pentru aceasta vizita va recomandam sa veniti din timp pentru a gasi parcare (gratuita) pe strazile din jurul parcului, sau sa folositi metroul pe Orange Line, la statia Forest Hills.
Detalii privind acest eveniment gasiti aici.


Cand:
Duminica, 13 mai, 2018, 10am-3pm

Unde:
Locul de intalnire: Patratul 14 (grupul de mesteceni de pe deal) marcat cu „X” pe pe harta de mai jos.
Accesul in parc este gratuit.
Cu metroul se ajunge usor la statia Forest Hills pe Orange Line.
Daca veniti cu masina, parcarea este admisa pe strazile din jurul parcului.

Detalii:
Accesul in parc este gratuit. Ca si in anii precedenti, fiecare este liber sa aduca ce doreste de mancat si de baut (potluck). Parcarea e gratuita pe strada dar sunt foarte putine locuri. Orange Line Forest Hills Station este chiar langa intrarea parcului.

Contact:
Din partea AR-NE: Liliana Onita Lenco 978-548-8435
Din partea Romani in Boston: Serban Georgescu – 617-959-7472