Teatru pentru copii si muzica Mariei Tanase

Dragi prieteni,

Mai e ceva timp pana la Thanksgiving, dar ARNE, anticipand, va multumeste pentru ceea ce i-ati daruit in timp: munca, bani, atentie, implicare, timp, incurajari, critici constructive. Si va incurajeaza sa-i fiti alaturi si pe viitor!

Sunteti invitati sa participati impreuna cu toata familia si chiar cu una doua familii de prieteni, la un potluck prietenesc, fara formalitati, cu multa voie buna:

Sambata, 19 octombrie 2019, ora 3:30 PM

365 Belmont Street, Belmont, MA 02478 – PAYSON PARK CHURCH

IMG_0648IMG_0649

Programul zilei:

3:30 PM Piesa de teatru interactiv pentru copii “Clara si Timpului liber”-un spectacol de Ana Turos

4:30 PM Concert cu muzica din repertoriul Mariei Tanase-Partea I-sustinut de Elena Albu

5:00 PM Intermezzo cu aperitive si must

5:30 PM Concert cu muzica din repertoriul Mariei Tanase-Partea a II-a -sustinut de Elena Albu

6:00 PM Desert

 Va rugam sa subscrieti la contributia pentru potluck pe urmatoarea lista:

https://www.signupgenius.com/go/8050D4FAEA72EA6F58-potluck

 Luati copiii si lasati-i sa vina la ARNE!

Clara si timpul liber:

Ca în fiecare zi, Clara funcționara își vede cu conștiinciozitate de lucru, programând activitățile extra-școlare ale copiilor. Doar că azi, ca în nici o alta zi, în  Biroul Oficial de Ocupare a Timpului Oficial Liber totul pare sa meargă pe dos la propriu și la figurat. Înnebunită de dosare cu tabele și orare, dar mai ales de Vocea care nu îi îngăduie nici o pauză, Clara primește un telefon care îi amintește de ceva aproape uitat: faptul că și ea a fost odată copil. Sătulă de atâtea planificări, mintea începe sa îi umble brambura și scapă frâiele în care era atât de bine ținută imaginația. Va reuși oare Clara să găsească secretul eliberării timpului liber?

Un spectacol fără prea multe vorbe, cu umor și un strop de poezie despre frumusețea lucrurilor născute din întâmplare, neplanificate. De văzut împreună cu părinții.

Varsta 6+
Regie: Ana Turos
Cu: Ana Turos
Ilustrație muzicală: Alex Lungu
Decor: Ana Maria Hariton

 

Elena Albu

Violonista de formatie clasica, parte a Light Quartet si indragostita iremediabil de muzica traditionala romaneasca, in special de cantecele Mariei Tanase. Implicata in diverse proiecte si genuri musicale, de la muzica clasica, tango, muzica de film, de desen animat, muzica live in teatru. Canta cu bucuria muzicii la diferite instrumente acompaniindu-se de o voce plina.