Intrebari frecvente

Cum ma pot abona la anunturile AR-NE?

Va rugam sa faceti click aici pentru a va abona la anunturile noastre, care sunt distribuite periodic, si care includ nu doar informatii despre AR-NE, ci si descrierea altor activitati organizate de alte grupuri din comunitatea romano-americana din New England. Arhiva de anunturi e aici.

Cum pot sa ajut?

Va rugam sa vizitati pagina donatii, daca doriti sa contribuiti cu o donatie.

Exista o sumedenie de aspecte unde tanara organizatie AR-NE are nevoie de ajutorul dumneavoastra, va rugam sa vizitati pagina pentru voluntari.

Va rugam sa ne contactati pentru informatii suplimentare.

Sunt donatile scutite de taxe?

Da, deoarece organizatia noastra a fost recunoscuta de IRS ca fiind o asociatie caritabila sustinuta public, „501(c)(3) tax-exempt non-profit”.

Cum este structurat AR-NE?

In prezent, echipa AR-NE este constituita din mai multi voluntari care lucreaza impreuna pentru coordonarea de activitati si programe.

Cand a fost infiintat AR-NE?

Conceptul care sta la baza AR-NE a fost discutat pentru prima oara in decembrie 2009. Activititatile au inceput sa aiba loc la inceputul lui 2010, sub egida Boston Romanian Professionals (BRP), o entitate neinregistrata oficial. Evolutia BRP, ca si denumire si ca si tip de organizatie a culminat prin inregistrarea AR-NE in 13 octombrie 2010. Va rugam sa vizitati pagina Cronica pentru mai multe detalii.

Cum pot sa propun un proiect nou?

In prezent AR-NE desfasoara un volum restrans de activitati indeosebi datorita implicarii unui numar redus de voluntari. Propunerile dumneavoastra de programe si activitati noi in care sa va puteti implica impreuna cu AR-NE sunt asteptate cu mult interes. Pentru orice sugestii ati avea pe aceasta tema, va rugam sa ne contactati direct.

Unde ne putem intalni?

Va rugam sa urmariti anunturile noastre, fie prin buletinul informativ, pe website, sau prin intermediul platformelor Facebook si LinkedIn. Anunturile vor specifica detaliile intalnirilor.

De asemenea, am dori foarte mult ca la intalnirile noastre organizatorice sa participe mai multe persoane, in speranta ca aceasta va creste participarea voluntarilor in organizare. Va rugam sa indicati dorinta dumneavoastra de a ni va alatura, contactandu-ne direct, si o sa va trimitem neintarziat adresa unde va asteptam.

Unde este Actul de Constituire (Articles of Incorporation)

Click aici pentru actul in limba engleza, ca si documentul original inscris la Secretariatul de Stat din Massachusetts.

Unde este Statutul (Bylaws)

Statutul AR-NE (Bylaws) este redat aici (in limba engleza, ca si documentul original comunicat catre Secretariatul de Stat din Massachusetts). El va putea fi modificat dupa cum este indicat in text.

Aveti o prezenta pe retelele sociale?

AR-NE este prezenta pe

View Boston Romanian Professionals Profile on LinkedIn
Follow AssocRomNE on Twitter

Pe LinkedIn am pastrat fostul grup Boston Romanian Professionals, cu misiunile si obiectivele corespunzatoare.

Mai am o intrebare…

Va rugam sa ne contactati cu orice intrebari ati avea, si ne vom stradui sa va raspundem neintarziat.