AR-NE a creat website-ul pentru Andrea Nemethi din Carei, pacienta de la MEEI. – mai 2010 – Boston MA


Andrea Nemethi este o fetita de 12 ani din Carei, careia o tumora masiva i-a compromis ochiul drept si i-a desfigurat chipul. La apelul cald facut de Renata Dragos, profesoara de engleza a Andrei, chirurgii de la Massachusetts Eye and Ear Infirmary din Boston s-au oferit sa ii faca o serie de operatii pentru eliminarea tumorii, si reparatia fetei. Andrea a sosit in Boston la inceputul lunii mai 2010, si pana la sfarsitul lunii iulie 2010 a trecut cu bine de primele doua operatii.

Mai multe persoane si institutii au sarit in sprijinul Andrei si familiei ei in aceasta perioada dificila, indeosebi oferind gazduire (Familia Florin si Camelia Rosca, Ph.D.), donatii banesti sau in obiecte, precum si prin trimiterea de carti postale, note de incurajare, desene facute de copii din zona, etc.

Cativa membri ai AR-NE au ales sa creeze un website pentru documentarea progresului medical al Andrei, si pentru a prezenta efortul in sprijinul Andrei, din partea comunitatii largi din zona Boston.

De asemenea, AR-NE a avut initiativa contactarii Societatii Maghiare din Massachusetts, care s-a implicat la fel de activ, ajutand-o pe Andrea nu doar cu donatii banesti sau in obiecte, ci si oferind gazduire si ocazii de petrecere a timpului liber, la mai multe familii maghiare din zona.

Detalii despre parcursul Andrei Nemethi, precum si despre variatele contributii din partea comunitatii se pot gasi pe website-ul dedicat in acest scop, la http://www.AndreaInBoston.org.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *