Planning for the Future – Sending Your Child to College – 3 noiembrie 2011 – Charlestown MA

Dragi prieteni,
Avem placerea de a va invita la o noua prezentare din seria seminariilor noastre educationale, care va aduce in discutie ABC-ul planificarii financiare pentru invatamantul universitar. Evenimentul va avea loc in ziua de joi, 3 noiembrie, cu incepere de la ora 6:30 PM in incinta sediului Ameriprise Financial, la adresa 2 Constitution Plaza, Charlestown, MA, 02129, parcarea fiind gratuita (cu validare).


Parintii au la dispozitie o gama larga de optiuni de investitii in momentul in care incep sa planifice economiile pentru acoperirea cheltuielilor educatiei copiilor lor. In acelasi timp, ei au nevoie sa inteleaga cum deciziile lor de investitii afecteaza posibilitatea de a primi ajutor financiar precum si implicatiile asupra taxelor. Daca sunteti interesati in a afla ce optiuni aveti si daca doriti sa luati decizii in cunostinta de cauza in ceea ce privesc economisirea si plata educatiei copiilor dumneavoastra, atunci seminarul nostru „Planning for the Future. Sending Your Child to College” va vine in intampinare la momentul oportun.

Prezentarea facuta de Razvan Mirica, reprezentant Ameriprise, va avea loc in limba engleza insa intrebarile dumneavoastra in limba romana sunt bine venite.

O donatie de $10 este sugerata persoanelor care nu sunt membri AR-NE. Reamintim ca puteti sprijini AR-NE prin plata unei cotizatii anuale de $25/an de persoana ($10 pentru studenti si pensionari) si contribuind ca si voluntari la activitatile curente si viitoare ale asociatiei:
http://www.ar-ne.org/bine-ati-venit-la-ar-ne-asociatia-romanilor-din-new-england/despre/
Din motive de spatiu, vor putea participa doar primele 25 de persoane care confirma online in formularul de mai jos.

Va asteptam cu drag,
Asociatia Romanilor din New England