Calendar of Future Events

May 9th, 2020 – Jazz Concert – STEFAN SIRBU TRIO – Boston College  Cancelled because of Coronavirus pandemic

BAND PHOTO

STEFAN SIRBU TRIO feat. MARCOS VARELA and TYSON D. JACKSON
Born and raised in Moldova and currently residing in Strasbourg, France, pianist Stefan Sirbu has made both sides of the Rhine and of the Atlantic his creative lab. Besides regular performances with his working trio featuring Jean-Luc Miotti on double-bass and Daniel Dupret on drums, he collaborated with various jazz musicians in Bordeaux, Strasbourg, Berlin and New York City, sharing his music with listeners for more than fifteen years. During his visits to NYC Stefan has taken advice from NYC-based piano masters Barry Harris, David Hazeltine, Donald Vega, Jeremy Manasia, Theo Hill, Benito Gonzalez, Manuel Valera, Can Olgun and many others. A talented composer, he has written numerous compositions which he often performs live with his bands.
Website: http://www.stefansirbu.com
Facebook: https://www.facebook.com/Stefan-Sirbu-Trio-580383358642768/
Instagram: https://www.instagram.com/stefansirbumusic
Twitter: https://twitter.com/stefansirbutrio

May 10th, 2020 – Lilac Sunday – Picnic in duminica liliacului – Arnold Arboretum Cancelled because of Coronavirus pandemic

lilac_sunday_02

A zecea chemare la picnic romanesc in Duminica Liliacului.
Dragi prieteni va asteptam la inca o intalnire cu primavara in Gradina botanica a Universitatii Harvard-Arnold Arboretum! In aceasta gradina botanica intinsa pe 281 de acri, doar in aceasta zi speciala. o duminica din an dedicata exclusiv liliacului, vizitatorii se pot bucura de o plimbare in parc si un pranz la iarba verde.
Asociatia Romanilor din New England impreuna cu Romani in Boston US, va invita sa va aduceti cosuletele de picnic pe Bussey Hill Road, in inima colectiei de lilac, unde steagul romanesc va fi arborat pe „Carpathian Birch”, ca in fiecare an.
De 111 ani, cu 369 de arbusti, colectia de liliac plasata printre cele mai valoroase din America de Nord, ne promite si in acest an un spectacol cu o explozie de culori si o diversitate de miresme.
Pentru aceasta vizita va recomandam sa veniti din timp pentru a gasi parcare (gratuita) pe strazile din jurul parcului, sau sa folositi metroul pe Orange Line, la statia Forest Hills.
Detalii privind acest eveniment gasiti aici:
https://www.arboretum.harvard.edu/news-events/lilac-sunday/